logo

HAKKIMIZDA

 

Buğday tanelerinin değirmene düşüşüyle başlayan; unun hamura, hamurun envai çeşit tatlara dönüşümünün hikâyesi bizimkisi. Emekle yoğrulan senelerden aldığımız tecrübeyle; Anadolu’nun bereket kokulu topraklarından dünyanın dört bir yanına uzanan bir hikâye.Geleneksel Türk mutfağının zengin tatlarını oluşturan enfes unlu mamulleri, son teknolojilerle donuk hale getirerek geniş kitlelere ulaştırma gayesiyle başlattığımız, lezzet dolu bir hikâye…

2008 yılında Bursa’da açtığımız ilk şubemizle başlayan yolculuğumuza ilk günkü heyecanımızla devam ederken; bugün 2.500 metrekare kapalı alanda günlük 20 ton dondurulmuş unlu mamul üretim kapasitesine sahip tesislerimizle büyümeye devam ediyoruz.

Gerek yurt içi gerekse yurt dışında faaliyet gösteren yaygın bayi ağımız ile hem ülkemizde hem de Avrupa’nın pek çok noktasında ürünlerimize yönelik yoğun ilgi ve beğeniyle karşılaşıyoruz. Başta Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa olmak üzere gurbetçi nüfusun yoğun olduğu Avrupa ülkelerine gerçekleştirdiğimiz ihracatla vatandaşlarımızın Türk mutfağına duyduğu özlemi bir nebze de olsa dindirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Üretim ve yönetim birimlerimizde görev alan deneyimli çalışanlarımız ve müşteri memnuniyetini temel ilke edinen üstün kalite odaklı iş anlayışımızla; hem satış noktalarımızı hızla arttırmaya hem de Breadhouse adından övgüyle söz ettirmeye devam etmeyi hedefliyoruz.

Her damak tadına hitap eden ürün yelpazemizi daha da genişletmek; lezzet, kalite ve gıda güvenliği kriterlerimizi daha da yukarılara çekmek adına, AR-GE faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyor; sektörümüzün lider markaları arasında yer almak amacıyla tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Misyon

İnsanların yaşam kalitesini arttırarak hijyenik lezzetli, kaliteli gıda ürünlerini sürekli uygun fiyatlı ve güler yüzlü servis hizmeti ile sunmaktadı

Vizyon

2020 Yılına kadar sektörde ulusal marka olmaktır.

üretim tesisimiz

© 2019 All Rights Reserved. Designed by Novembros.

roll